Din nye hjemmeside/ Blog/ Web Shop ?

HOSTED CMS / WEB SHOP 

Gør det nemt at vedligeholde en dynamisk hjemmeside uanset dit it-niveau og færdigheder.

Den gode hjemmeside er hele tiden under forandring. Brugerne bliver lokket til med friskt og dynamisk indhold, søgeordene i teksterne bliver løbende opdateret og funktioner som blog, debatforum, billedgalleri, kalender, avanceret web-shop og meget mere - er dybt integreret.

Desværre er der rigtig mange hjemmesider, som ikke følger den ovenstående opskrift, da det ofte er besværligt og meget ressourcekrævende at skulle holde en hjemmeside opdateret - specielt for uerfarne it-brugere. Det er den problematik, som vi forsøger at komme til livs med Hosted CMS.

Uanset om du er helt www-blank, - har noget som ønskes delt med andre, nystartet - lille eller stor - gammel eller ny, - virksomhed, uddannet grafiker, webudvikler eller på anden vis sidder med ansvaret for en hjemmeside, vil Hosted CMS give dig værktøjerne til at etablere og vedligeholde et professionelt og dynamisk website. Et website der samtidig er 100% kompatibelt med alle enheder - mobiltelefoner, tablets, Macs eller PC’er.

Hosted CMS betyder bedre hjemmesider, fordi det bliver hurtigt og nemt for alle at udvikle, justere og opdatere eller teste nye idéer.

Kontakt os:

E: hp@fairnets.dk

M: 2440 5515