Stats-jobs til provinsen

Bemærk - det kan gøres smidigt,- og omkostninger og videnstab forbundet dermed kan minimeres - hvis man forbereder sig med

FairNets internet-admin af  "Spredte teams" = "Både og"   frem for   "Enten eller"

 - som afløser kravet til den enkelte medarbejder / det enkelte Team,- om at være flere steder på samme tid !

Det handler om FairNets internetbaserede og adgangsbetingede platform,- som via det indbyggede Intranet styrer nyhedsstrømme - kommunikation - vidensdeling og datatilgang.

Et team kan være sammensat rundt en mængde forskellige omstændigheder. Nogle medlemmer kan arbejde i grupper på to, tre eller flere i samme kontor, mens andre kan arbejde individuelt i separate kontorer eller derhjemme. Du kan møde nogle team-medlemmer hver dag, andre sjældent - eller måske har du aldrig mødt dem!

Uanset hvordan medarbejdere er organiseret, kan det at lede et team, der er spredt ud mange steder, præsentere store udfordringer, selv for de mest erfarne.

De fleste mennesker, der arbejder i et kontormiljø nyder lejlighedsvis frokoster eller andet samvær med kolleger. Og så er der tradition for at have kage til folks fødselsdage. Disse er alle team-sammenhold aktiviteter. Desværre er det fysisk umuligt med geografisk spredte teams!

Som leder skal du være kreativ for at opnå team-sammenhold hvis team-medlemmerne er fysisk adskilt.

Afhængig af budget, kan du f.eks. stile mod at samle dit team en gang om året - eller mere, hvis det er muligt.

Hvad med en weekend væk for at deltage i team-building aktiviteter?

Hvis budgetterne er stramme, og du måske har brug for alternativer - så tilbyder FairNets yderligere inspiration - bl.a. kunne du:

• Oprette et intranet team-site - Dette kunne omfatte et forum for forslag eller ideer til bestemte projekter. Medtag evt. fotografier af teammedlemmer.

• Oprette et virtuelt opholdsrum - Dette er mindre formelt end et team-site. Det er det virtuelle svar på dit kontors kaffepause område, hvor medarbejderne kunne dele mere personlig kommunikation.

• Benyt webcams - Webcams er en meget billig måde at se andre teammedlemmer under telefonopkald og online-samtaler, og dette hjælper dit team til at føle sig mere knyttet til hinanden.

Vi har pt. leveret til Trafikstyrelsen, som benytter værktøjet til at lede og koordinere inspektioner af personale og inspektører i national og international lufttrafik, samt til at samordne gruppe-inspektions-indsatser mv., og

Scandinavian Airlines System (SAS) - som samordner, leder og koordinerer alle besætningsmedlemmers uddannelse (Piloter og kabinepersonale.) Senest i.f.m. overtagelsen af Cimber. Endvidere benyttes samme platform som udgangspunkt for vidensdeling, koordination af instruktør-indsatser, som globalt kommunikationscentrum samt som dokumentations-portfolio center.

Vores “CMS-Værktøj” kan benyttes og administreres på samtlige tilgængelige platforme herunder PC’s, MAC’s, Tablet’s, SmartPhones, Ipad’s, og IPhones,- alle opdaterede styresystemer og Internet-browsere.

Eneste forudsætning for at håndtere og administrere er almindeligt kendskab til www og til f.eks. tekstbehandling.

Ønskes yderligere information, står vi naturligvis til rådighed, og fremviser gerne og uforpligtende.