Kaos kan formildes,-

Kaos kan formildes,- og omkostninger og videnstab kan formindskes hvis man gør nyhedsstrømme - kommunikation - vidensdeling og datatilgang mulig for geografisk spredte medarbejdere og de teams de indgår i.

Et team kan være sammensat rundt en mængde forskellige omstændigheder. Nogle medlemmer kan arbejde i grupper på to, tre eller flere i samme kontor, mens andre kan arbejde individuelt i separate kontorer eller derhjemme.

Uanset hvordan medarbejdere er organiseret, kan det at deltage i et team, der er spredt ud mange steder, præsentere store udfordringer, selv for de mest erfarne.

Hvis budgetterne er stramme, og der er brug for alternativer:

Opret et intranet team-site - Dette kunne omfatte et forum for forslag eller ideer til bestemte projekter -

Opret et virtuelt opholdsrum - som er det virtuelle svar på dit kontors kaffepause område, hvor der kan deles mere personlig kommunikation.

Benyt webcams - Webcams er en meget billig måde at se andre teammedlemmer under telefonopkald og online-samtaler, og det hjælper dit team til at føle sig mere knyttet til hinanden.

FairNets.dk har pt. leveret til Trafikstyrelsen, som benytter værktøjet til at lede og koordinere inspektioner af personale og inspektører i national og international lufttrafik, samt til at samordne gruppe-inspektions-indsatser mv., og

Scandinavian Airlines System (SAS) - som samordner, leder og koordinerer alle besætningsmedlemmers uddannelse (Piloter og kabinepersonale.) Senest i.f.m. overtagelsen af Cimber. Endvidere benyttes samme platform som udgangspunkt for vidensdeling, koordination af instruktør-indsatser, som globalt kommunikationscentrum samt som dokumentations-portfolio center.

FairNets.dk “CMS-Værktøj” kan benyttes og administreres på samtlige tilgængelige platforme herunder PC’s, MAC’s, Tablet’s, SmartPhones, Ipad’s, og IPhones,- alle opdaterede styresystemer og Internet-browsere.

Eneste forudsætning for at håndtere og administrere er almindeligt kendskab til www og til f.eks. tekstbehandling.

Ønskes yderligere information, står vi naturligvis til rådighed, og fremviser gerne og uforpligtende.